Bog & idéAli Land

Bøger skrevet af Ali Land

Læs mere om Ali Land
1 produkter
1 produkter
Good Me Bad Me
Good Me Bad MeAli Land
169,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Good Me Bad Me

Mere om Ali Land

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Ali Land, ser du et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Lands udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Ali Lands bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Good me, bad me" udgivet af Turbine - "Good Me Bad Me" udgivet af Michael Joseph

Ali Lands bøger

Du kan finde to bøger af Ali Land her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Lands bøger fås i et udvalg af formater. Lands bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ali Lands "Good me, bad me"

Hos Bog & idé er "Good me, bad me" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ali Land "Good Me Bad Me"

"Good Me Bad Me" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Michael Joseph, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Ali Land