Bog & idéAli Mohannad Alwaili og Al-Karagholi Mohammad Al-Mahdi

Bøger skrevet af Ali Mohannad Alwaili og Al-Karagholi Mohammad Al-Mahdi

Læs mere om Ali Mohannad Alwaili og Al-Karagholi Mohammad Al-Mahdi
1 produkter
1 produkter
Kompendium i Lungefysiologi
Kompendium i LungefysiologiHassan Ali Daoud
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Lungefysiologi

Mere om Ali Mohannad Alwaili og Al-Karagholi Mohammad Al-Mahdi

Ali Mohannad Alwaili og Al-Karagholi Mohammad Al-Mahdi har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Kompendium i Lungefysiologi". Den er publiceret af Kompendieforlaget på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kompendium i Lungefysiologi" af Ali Mohannad Alwaili og Al-Karagholi Mohammad Al-Mahdi

"Kompendium i Lungefysiologi" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kompendieforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ali Mohannad Alwaili og Al-Karagholi Mohammad Al-Mahdi