Bog & idéAlice Fredsgaard Thams

Bøger skrevet af Alice Fredsgaard Thams

Læs mere om Alice Fredsgaard Thams
1 produkter
1 produkter
Børn som deltagere i professionel praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn som deltagere i professionel praksisRoar Sundby
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn som deltagere i professionel praksis

Mere om Alice Fredsgaard Thams

Der er blot én bog af Alice Fredsgaard Thams tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Børn som deltagere i professionel praksis". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Børn som deltagere i professionel praksis" af Alice Fredsgaard Thams

Det er muligt at købe Alice Fredsgaard Thams' "Børn som deltagere i professionel praksis" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Thams, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Fredsgaard Thams