Bog & idéAlice Kjellevold

Bøger skrevet af Alice Kjellevold

Læs mere om Alice Kjellevold
0 produkter

Mere om Alice Kjellevold

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Alice Kjellevold. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Kjellevold.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Pårørende i helse- og omsorgstjenesten : en klinisk og jurid" udgivet af Fagbokforlaget - "Retten til individuell plan : samt koordinator, kvalifiseringsprogram og andre planverktøy" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger af Alice Kjellevold

Du kan købe to bøger af Alice Kjellevold her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Alice Kjellevold bøger i flere forskellige formater. Kjellevolds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Fagbokforlaget.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pårørende i helse- og omsorgstjenesten : en klinisk og jurid" af Alice Kjellevold

Det er muligt at købe Alice Kjellevolds "Pårørende i helse- og omsorgstjenesten : en klinisk og jurid" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Retten til individuell plan : samt koordinator, kvalifiseringsprogram og andre planverktøy" af Alice Kjellevold

Det er muligt at købe Alice Kjellevolds "Retten til individuell plan : samt koordinator, kvalifiseringsprogram og andre planverktøy" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Kjellevold