Bog & idéAlice Persson

Bøger skrevet af Alice Persson

Læs mere om Alice Persson
2 produkter
2 produkter
Kollega Persson
Kollega PerssonAlice Persson
179,95 DKK
EBOG
(5)
Kollega Persson
Kollega Persson
STREAM
Kollega PerssonAlice Persson
99,95 DKK
Lydbog
(5)
Kollega Persson

Mere om Alice Persson

Der findes forskellige bøger fra Alice Persson på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Perssons seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kollega Persson" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kollega Persson" udgivet af Egolibris - "Kollega Persson" udgivet af EgoLibris

Mere om Alice Perssons bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Alice Persson hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Alice Persson fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Persson er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kollega Persson" af Alice Persson

"Kollega Persson" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "Kollega Persson" af Alice Persson med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Kollega Persson" af Alice Persson

"Kollega Persson" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Kollega Persson" på din enhed og begynde at læse. Det er Egolibris, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Persson