Bog & idéAlicja Olkowska

Bøger skrevet af Alicja Olkowska

Læs mere om Alicja Olkowska
0 produkter

Mere om Alicja Olkowska

Alicja Olkowska har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Miljøterapi : prinsipper, perspektiver og praksis". Den er udgivet af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Miljøterapi : prinsipper, perspektiver og praksis" af Alicja Olkowska

Hos Bog & idé er "Miljøterapi : prinsipper, perspektiver og praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Endnu en af Alicja Olkowska skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alicja Olkowska