Bog & idéAlireza Afshari

Bøger skrevet af Alireza Afshari

Læs mere om Alireza Afshari
1 produkter
1 produkter
Anvisning 266: Småhuse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 266: SmåhuseNiels C. Bergsøe
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 266: Småhuse

Mere om Alireza Afshari

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger skrevet af Alireza Afshari. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Afsharis seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" udgivet af SBi Forlag - "Småhuse - indeklima og energi" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Alireza Afsharis bøger

Der er to tilgængelige bøger af Alireza Afshari hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Alireza Afshari kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Afshari er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" af Alireza Afshari

"Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er SBi Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Småhuse - indeklima og energi" af Alireza Afshari

Det er muligt at købe Alireza Afsharis "Småhuse - indeklima og energi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Afsharis serie "SBI-anvisning". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alireza Afshari