Bog & idéAlis Jensen

Bøger skrevet af Alis Jensen

Læs mere om Alis Jensen
5 produkter
5 produkter
Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent (med iBog)
Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent (med iBog)Elsi Busk Odderup
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent (med iBog)
Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent (uden iBog)Alis Jensen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (med iBog)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (med iBog)Anja Semke
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (med iBog)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (uden iBog)Anja Semke
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent (uden iBog)
It og kommunikation
It og kommunikationAlis Jensen
99,95 DKK
EBOG
(0)
It og kommunikation

Mere om Alis Jensen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Alis Jensen. På listen nedenfor har du de nyeste af Jensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It og kommunikation" udgivet af Munksgaard - "Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent" i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse" udgivet af Gyldendal - "Kommunikation og digital kultur. Pædagogisk assistent " i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse" udgivet af Gyldendal

Mere om Alis Jensens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Alis Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Alis Jensen bøger i et udvalg af formater. Alis Jensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alis Jensens "It og kommunikation"

Hos Bog & idé er "It og kommunikation" tilgængelig som ebog. Med "It og kommunikation" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent" af Alis Jensen

"Aktiviteter, kultur og natur. Pædagogisk assistent" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Jensens serie "PA pædagogisk assistentuddannelse". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alis Jensen