Bog & idéAlison Heather Westwood

Bøger skrevet af Alison Heather Westwood

Læs mere om Alison Heather Westwood
0 produkter

Mere om Alison Heather Westwood

Der er bare én bog af Alison Heather Westwood tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Secret Cape Town". Den er publiceret af Éditions Jonglez på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Secret Cape Town" af Alison Heather Westwood

Det er muligt at købe Alison Heather Westwoods "Secret Cape Town" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Éditions Jonglez, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Alison Heather Westwood fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alison Heather Westwood