Bog & idéAlison Kitson

Bøger skrevet af Alison Kitson

Læs mere om Alison Kitson
2 produkter
2 produkter
Fundamentals of Care
Fundamentals of CareTove Lindhardt Damsgaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Fundamentals of Care
Fundamentals of Care
Fundamentals of CareÅsa Andersson
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Fundamentals of Care

Mere om Alison Kitson

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Alison Kitson. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kitsons bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fundamentals of Care" udgivet af Gyldendal - "Fundamentals of Care" udgivet af Gyldendal

Alison Kitsons bøger

Alison Kitson har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Kitson fås blot som hæftet. Bøgerne af Kitson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fundamentals of Care" af Alison Kitson

"Fundamentals of Care" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Alison Kitson "Fundamentals of Care"

Hos Bog & idé er "Fundamentals of Care" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Alison Kitson