Bog & idéAllan A. Lund

Bøger skrevet af Allan A. Lund

Læs mere om Allan A. Lund
2 produkter
2 produkter
Magi og hekseri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Magi og hekseriAllan A. Lund
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Magi og hekseri
I seng med romerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
I seng med romerneAllan A. Lund
237,96 DKK
Indbundet
(0)
I seng med romerne

Mere om Allan A. Lund

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Allan A. Lund. På listen nedenfor ser du Lunds seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Magi og hekseri" udgivet af Gyldendal - "I seng med romerne" udgivet af Museum Tusculanum - "Dansk-Latin Ordbog " i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal

Mere om Allan A. Lunds bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Allan A. Lund hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Allan A. Lund bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Lund udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Magi og hekseri" af Allan A. Lund

"Magi og hekseri" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Allan A. Lund "I seng med romerne"

Det er muligt at købe Allan A. Lunds "I seng med romerne" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan A. Lund