Bog & idéAllan Dreyer Hansen

Bøger skrevet af Allan Dreyer Hansen

Læs mere om Allan Dreyer Hansen
3 produkter
3 produkter
Samfundsvidenskabernes videnskabsteori
Samfundsvidenskabernes videnskabsteoriAllan Dreyer Hansen
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsvidenskabernes videnskabsteori
Kvalitativ analyse
Kvalitativ analyseKaspar Villadsen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitativ analyse
Konstruktive bidrag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Konstruktive bidragKarina Sehested
76,46 DKK
Hæftet
(0)
Konstruktive bidrag

Mere om Allan Dreyer Hansen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Allan Dreyer Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dreyer Hansens udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Allan Dreyer Hansens bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Økonomi på tværs" udgivet af Frydenlund - "Arbejdspapir. Strukturalisme, post-strukturalisme og subjektets plads" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Demokrati fra neden" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Interessen for lokalråd og det lokale medborgerskab" i serien "Project paper" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Medborgerskab som identitet og det diskursanalytiske studie heraf" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Kvalitativ analyse" udgivet af Gyldendal - "Diskursteori - postmarxistisk hegemonianalyse hos Laclau" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Samfundsvidenskabernes videnskabsteori" udgivet af Gyldendal - "Konstruktive bidrag" udgivet af Roskilde universitetsforlag - "Diskursteori, demokrati og lok" i serien "Ph.D.-serien" udgivet af Institut for Statskundskab

Mere om Allan Dreyer Hansens bøger

Du kan bestille ti bøger af Allan Dreyer Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Dreyer Hansens bøger fås i forskellige formater. Dreyer Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Økonomi på tværs" af Allan Dreyer Hansen

Hos Bog & idé er "Økonomi på tværs" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Allan Dreyer Hansen "Arbejdspapir. Strukturalisme, post-strukturalisme og subjektets plads"

Det er muligt at købe Allan Dreyer Hansens "Arbejdspapir. Strukturalisme, post-strukturalisme og subjektets plads" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Dreyer Hansen