Bog & idéAllan Flyvbjerg

Bøger skrevet af Allan Flyvbjerg

Læs mere om Allan Flyvbjerg
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2294,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
314,46 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes

Mere om Allan Flyvbjerg

Hvis du leder efter en bog fra Allan Flyvbjerg, finder du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Flyvbjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal

Bøger af Allan Flyvbjerg

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Allan Flyvbjerg hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Allan Flyvbjerg fås i udvalgte formater. Flyvbjergs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Allan Flyvbjerg

Det er muligt at købe Allan Flyvbjergs "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Diabetes" af Allan Flyvbjerg

Det er muligt at købe Allan Flyvbjergs "Diabetes" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Flyvbjerg