Bog & idéAllan Hornstrup

Bøger skrevet af Allan Hornstrup

Læs mere om Allan Hornstrup
1 produkter
1 produkter
Verdensbilledet i forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verdensbilledet i forandringm.fl.
280,46 DKK
Indbundet
(0)
Verdensbilledet i forandring

Mere om Allan Hornstrup

Der er flere forskellige bøger af Allan Hornstrup på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hornstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdensbilledet i forandring" udgivet af Epsilon.dk - "Rumfart" i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med DTU Space, Institut for Rumforskning og -teknologi - "Dansk astronomi i kikkerten" udgivet af Epsilon.dk

Bøger skrevet af Allan Hornstrup

Du kan købe tre bøger af Allan Hornstrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hornstrups bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Hornstrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Allan Hornstrups "Verdensbilledet i forandring"

Det er muligt at købe Allan Hornstrups "Verdensbilledet i forandring" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Epsilon.dk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Rumfart" af Allan Hornstrup

Hos Bog & idé er "Rumfart" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Vild med Viden". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Epsilon.dk. i samarbejde med DTU Space, Institut for Rumforskning og -teknologi.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Hornstrup