Bog & idéAllan Levann

Bøger skrevet af Allan Levann

Læs mere om Allan Levann
2 produkter
2 produkter
Den store præstation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den store præstationAllan Levann
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Den store præstation
Den store præstation
Den store præstationAllan Levann
49,95 DKK
e-bog
(0)
Den store præstation

Mere om Allan Levann

Hvis du er på jagt efter en bog fra Allan Levann, kan du vælge i mellem et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Levanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store præstation" udgivet af Gyldendal Business - "Den store præstation" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Allan Levann

Allan Levann har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Allan Levann bøger i flere formater. Bøgerne af Levann er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal Business.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Allan Levanns "Den store præstation"

Hos Bog & idé er "Den store præstation" tilgængelig som e-bog. "Den store præstation" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Allan Levann "Den store præstation"

Hos Bog & idé er "Den store præstation" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Levann