Bog & idéAllan Petersen

Bøger skrevet af Allan Petersen

Læs mere om Allan Petersen
1 produkter
1 produkter
Smedebogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
SmedebogenAllan Petersen
866,96 DKK
Indbundet
(0)
Smedebogen

Mere om Allan Petersen

Der findes mange bøger af Allan Petersen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Petersens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smedebogen" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Smedebogen" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Mere om Allan Petersens bøger

Du kan bestille to bøger af Allan Petersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Petersen kommer kun som indbundet. Petersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Allan Petersens "Smedebogen"

Det er muligt at købe Allan Petersens "Smedebogen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

"Smedebogen" af Allan Petersen

Det er muligt at købe Allan Petersens "Smedebogen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Petersen