Bog & idéAllan Simonsen

Bøger skrevet af Allan Simonsen

Læs mere om Allan Simonsen
4 produkter
4 produkter
Allan Simonsen
Allan SimonsenAllan Simonsen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Allan Simonsen
Det ultimative landshold
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det ultimative landsholdNikolaj Steen Møller
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Det ultimative landshold
Gennembrudspædagogik
GennembrudspædagogikAllan Simonsen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Gennembrudspædagogik
Gennembrudspædagogik
GennembrudspædagogikAllan Simonsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Gennembrudspædagogik

Mere om Allan Simonsen

Der er flere forskellige bøger fra Allan Simonsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Simonsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gennembrudspædagogik" i serien "Anerkendende pædagogik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Gennembrudspædagogik" i serien "Anerkendende pædagogik" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Allan Simonsen" udgivet af People'sPress - "Gennembrudspædagogik" i serien "Anerkendende pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Allan Simonsen" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Allan Simonsen

Allan Simonsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Allan Simonsen bøger i flere formater. Simonsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gennembrudspædagogik" af Allan Simonsen

"Gennembrudspædagogik" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Simonsens serie "Anerkendende pædagogik". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk psykologisk Forlag.

Allan Simonsen "Gennembrudspædagogik"

"Gennembrudspædagogik" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Anerkendende pædagogik". Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Simonsen