Bog & idéAllan Tølle

Bøger skrevet af Allan Tølle

Læs mere om Allan Tølle
1 produkter
1 produkter
Dansk – vejen til integration
Dansk – vejen til integrationMichael Blædel (red.)
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk – vejen til integration

Mere om Allan Tølle

Allan Tølle har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Dansk – vejen til integration". Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk – vejen til integration" af Allan Tølle

Hos Bog & idé er "Dansk – vejen til integration" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.

Endnu en af Allan Tølle skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Tølle