Bog & idéAllan Würtz

Bøger skrevet af Allan Würtz

Læs mere om Allan Würtz
3 produkter
3 produkter
Indblik i statistik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Indblik i statistikNikolaj Malchow-Møller
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Indblik i statistik
Ledelse i offentlige og private organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i offentlige og private organisationerAnne Bøllingtoft
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i offentlige og private organisationer
An Insight into Statistics
BOEGERTILSTAERKPRIS
An Insight into StatisticsNikolaj Malchow-Møller
458,96 DKK
Hæftet
(0)
An Insight into Statistics

Mere om Allan Würtz

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Allan Würtz. På listen nedenfor har du Würtz' seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Allan Würtz' bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Indblik i statistik" udgivet af HansReitzels - "Ledelse i offentlige og private organisationer" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "An Insight into Statistics" udgivet af Gyldendal - "Indblik i statistik" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Indblik i statistik" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Bøger af Allan Würtz

Allan Würtz har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Würtz' bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Würtz lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Allan Würtz' "Indblik i statistik"

"Indblik i statistik" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Ledelse i offentlige og private organisationer" af Allan Würtz

Hos Bog & idé er "Ledelse i offentlige og private organisationer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Würtz