Bog & idéAllen M. Steele

Bøger skrevet af Allen M. Steele

Læs mere om Allen M. Steele
0 produkter

Mere om Allen M. Steele

Der er blot én bog af Allen M. Steele tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Coyote". Det er DreamLitt, der har publiceret den på dansk. "Coyote" er desuden udgivet i serien "Coyote".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Allen M. Steeles "Coyote"

"Coyote" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Steeles serie "Coyote". Det er DreamLitt, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Allen M. Steele skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Allen M. Steele