Bog & idéAllie Larkin

Bøger skrevet af Allie Larkin

Læs mere om Allie Larkin
3 produkter
3 produkter
Svømmer mod lyset
Svømmer mod lysetAllie Larkin
179,95 DKK
Paperback
(0)
Svømmer mod lyset
Svømmer mod lyset
STREAM
Svømmer mod lysetAllie Larkin
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Svømmer mod lyset
Svømmer mod lyset
Svømmer mod lysetAllie Larkin
149,95 DKK
EBOG
(0)
Svømmer mod lyset

Mere om Allie Larkin

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger skrevet af Allie Larkin. På listen nedenfor har du de nyeste af Larkins bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Svømmer mod lyset" udgivet af Palatium Books - "Svømmer mod lyset" udgivet af Palatium Books - "Svømmer mod lyset" udgivet af Palatium Books ApS

Bøger af Allie Larkin

Allie Larkin har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Allie Larkin bøger i flere formater. Bøgerne af Larkin er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Svømmer mod lyset" af Allie Larkin

"Svømmer mod lyset" findes på den digitale boghylde som lydbog. Allie Larkins "Svømmer mod lyset" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Palatium Books.

"Svømmer mod lyset" af Allie Larkin

"Svømmer mod lyset" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Svømmer mod lyset" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Palatium Books.
Detaljer
Fulde navn:
Allie Larkin