Bog & idéAmalie Vange og Michella Lexander

Bøger skrevet af Amalie Vange og Michella Lexander

Læs mere om Amalie Vange og Michella Lexander
1 produkter
1 produkter
Kompendium i Familie- og arveret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i Familie- og arveretAmalie Vange og Michella Lexander
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Familie- og arveret

Mere om Amalie Vange og Michella Lexander

Amalie Vange og Michella Lexander har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kompendium i Familie- og arveret". Det er Kompendieforlaget, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompendium i Familie- og arveret" af Amalie Vange og Michella Lexander

Det er muligt at købe Amalie Vange og Michella Lexanders "Kompendium i Familie- og arveret" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kompendieforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lexander, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Amalie Vange og Michella Lexander