Bog & idéAmanda Cross

Bøger skrevet af Amanda Cross

Læs mere om Amanda Cross
2 produkter
2 produkter
Alle tiders supper
Alle tiders supperAmanda Cross
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle tiders supper
Juicer og smoothies til børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juicer og smoothies til børnAmanda Cross
76,46 DKK
Hæftet
(0)
Juicer og smoothies til børn

Mere om Amanda Cross

Der er mange bøger skrevet af Amanda Cross på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Cross.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Low carb" udgivet af PP Forlag - "Superkuren med juicer & smoothies" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Low carb" udgivet af PP Forlag - "Low carb" udgivet af Bonniers Bogklubber - "Juicer og smoothies til børn" udgivet af Paludan - "Alle tiders supper" udgivet af Paludans Forlag - "En chance til" udgivet af Tiderne Skifter

Amanda Cross' bøger

Du kan bestille syv bøger af Amanda Cross her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Amanda Cross kommer i flere forskellige formater. Cross' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Low carb" af Amanda Cross

Hos Bog & idé er "Low carb" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Cross, kan du godt glæde dig. Det er PP Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Superkuren med juicer & smoothies" af Amanda Cross

"Superkuren med juicer & smoothies" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amanda Cross