Bog & idéAmita Jassi

Bøger skrevet af Amita Jassi

Læs mere om Amita Jassi
1 produkter
1 produkter
Skal jeg fortælle dig om OCD?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skal jeg fortælle dig om OCD?Amita Jassi
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Skal jeg fortælle dig om OCD?

Mere om Amita Jassi

Amita Jassi har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skal jeg fortælle dig om OCD?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk. "Skal jeg fortælle dig om OCD?" er desuden en del af serien "Skal jeg fortælle dig om -?".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skal jeg fortælle dig om OCD?" af Amita Jassi

"Skal jeg fortælle dig om OCD?" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jassis serie "Skal jeg fortælle dig om -?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Amita Jassi skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Amita Jassi