Bog & idéAmneh Hawwa

Bøger skrevet af Amneh Hawwa

Læs mere om Amneh Hawwa
2 produkter
2 produkter
Sexologi
SexologiCharlotte Wilken-Jensen
689,95 DKK
Indbundet
(1)
Sexologi
Krop, sygdom og seksualitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krop, sygdom og seksualitetKatrine Sidenius
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Krop, sygdom og seksualitet

Mere om Amneh Hawwa

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Amneh Hawwa. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hawwa.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sexologi" udgivet af Gyldendal - "Parat til sex" udgivet af Gyldendal - "Etniske minoriteter" udgivet af Munksgaard - "Etniske minoriteter" udgivet af Munksgaard - "Krop, sygdom og seksualitet" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Amneh Hawwa

Amneh Hawwa har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hawwas bøger kommer i et udvalg af formater. Hawwas bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Amneh Hawwas "Sexologi"

Hos Bog & idé er "Sexologi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Amneh Hawwa "Parat til sex"

Hos Bog & idé er "Parat til sex" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amneh Hawwa