Bog & idéAmy C. Edmondson. Forord af Christian Ørsted.

Bøger skrevet af Amy C. Edmondson. Forord af Christian Ørsted.

Læs mere om Amy C. Edmondson. Forord af Christian Ørsted.
1 produkter
1 produkter
Den frygtløse organisation
Den frygtløse organisationAmy C. Edmondson
449,95 DKK
Hardback
(4)
Den frygtløse organisation

Mere om Amy C. Edmondson. Forord af Christian Ørsted.

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Amy C. Edmondson. Forord af Christian Ørsted.. Bogen hedder "Den frygtløse organisation". Det er DJØF FORLAG, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den frygtløse organisation" af Amy C. Edmondson. Forord af Christian Ørsted.

Det er muligt at købe Amy C. Edmondson. Forord af Christian Ørsted.s "Den frygtløse organisation" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er DJØF FORLAG, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Ørsted., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Amy C. Edmondson. Forord af Christian Ørsted.