Bog & idéAmy Chozick

Bøger skrevet af Amy Chozick

Læs mere om Amy Chozick
0 produkter

Mere om Amy Chozick

Der er kun én bog af Amy Chozick tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Chasing Hillary: On the Trail of the First Woman President Who Wasn’t". Det er William Collins, der har udgivet den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Chasing Hillary: On the Trail of the First Woman President Who Wasn’t" af Amy Chozick

Hos Bog & idé er "Chasing Hillary: On the Trail of the First Woman President Who Wasn’t" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er William Collins, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Chozick, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Amy Chozick