Bog & idéAmy Gentry

Bøger skrevet af Amy Gentry

Læs mere om Amy Gentry
2 produkter
2 produkter
Aldrig glemt
STREAM
Aldrig glemtAmy Gentry
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Aldrig glemt
Aldrig glemt
Aldrig glemtAmy Gentry
139,95 DKK
e-bog
(2)
Aldrig glemt

Mere om Amy Gentry

Der findes flere bøger af Amy Gentry tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gentry.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aldrig glemt" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "Aldrig glemt" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Aldrig glemt " i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Aldrig glemt" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Amy Gentrys bøger

Amy Gentry har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Amy Gentry bøger i flere forskellige formater. Gentrys bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Aldrig glemt" af Amy Gentry

Det er muligt at købe Amy Gentrys "Aldrig glemt" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Gentrys serie "Magnumbøger". Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Aldrig glemt" af Amy Gentry

Hos Bog & idé er "Aldrig glemt" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Amy Gentrys "Aldrig glemt" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af Gentrys serie "Magnumbøger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Amy Gentry