Bog & idéAmy Schumer

Bøger skrevet af Amy Schumer

Læs mere om Amy Schumer
0 produkter

Mere om Amy Schumer

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Amy Schumer. På listen nedenfor ser du de nyeste af Schumers bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Amy Schumers bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pigen med røvgeviret" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pigen med røvgeviret" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "The Girl with the Lower Back Tattoo" udgivet af Harper - "Pigen med røvgeviret" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pigen med røvgeviret" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pigen med røvgeviret" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Amy Schumers bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Amy Schumer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Schumers bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Schumer publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Amy Schumers "Pigen med røvgeviret"

Det er muligt at købe Amy Schumers "Pigen med røvgeviret" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Pigen med røvgeviret" af Amy Schumer

Hos Bog & idé er "Pigen med røvgeviret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Magnumbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Amy Schumer