Bog & idéAna Frank

Bøger skrevet af Ana Frank

Læs mere om Ana Frank
1 produkter
1 produkter
Diari de Ana Frank
Diari de Ana FrankAna Frank
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Diari de Ana Frank

Mere om Ana Frank

Der er en del bøger skrevet af Ana Frank på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Frank.
Bøgerne fra Ana Frank kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "El Diario de Ana Frank" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Diari de Ana Frank" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont - "Dødens herskerinde " i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Ana Frank

Ana Frank har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Franks bøger kommer kun som lydbog. Frank har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ana Franks "El Diario de Ana Frank"

"El Diario de Ana Frank" er til salg som lydbog. Ana Franks "El Diario de Ana Frank" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er med i Franks serie "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på spa.

"Diari de Ana Frank" af Ana Frank

Hos Bog & idé er "Diari de Ana Frank" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Diari de Ana Frank" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Franks serie "Classic". Bogen kan købes online hos Bog & idé på cat og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Ana Frank