Bog & idéAnders Berg-Sørensen

Bøger skrevet af Anders Berg-Sørensen

Læs mere om Anders Berg-Sørensen
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Organiseringen af den offentlige sektor
Organiseringen af den offentlige sektorBirgitta Gomez Nielsen
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Organiseringen af den offentlige sektor
Staten, det er ...
Staten, det er ...Anders Berg-Sørensen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Staten, det er ...

Mere om Anders Berg-Sørensen

Anders Berg-Sørensen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Berg-Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskabsteori" udgivet af HansReitzels - "Organiseringen af den offentlige sektor" udgivet af HansReitzels - "Videnskabsteori" udgivet af Hans Reitzel - "Staten, det er ..." udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Organiseringen af den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Ph.d.-serien. Paradiso - diaspora" udgivet af Københavns Universitet, Institut for Statskundskab - "Ph.d.-serien Paradiso - diaspora " udgivet af Københavns Universitet, Institut for Statskundskab

Bøger skrevet af Anders Berg-Sørensen

Der er ni tilgængelige bøger af Anders Berg-Sørensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Anders Berg-Sørensen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Berg-Sørensen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Videnskabsteori" af Anders Berg-Sørensen

Hos Bog & idé er "Videnskabsteori" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Organiseringen af den offentlige sektor" af Anders Berg-Sørensen

"Organiseringen af den offentlige sektor" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Berg-Sørensen