Bog & idéAnders C Thomsen

Bøger skrevet af Anders C Thomsen

Læs mere om Anders C Thomsen
1 produkter
1 produkter
Stalingrad - Berlin
Stalingrad - BerlinAnders C Thomsen
219,95 DKK
EBOG
(1)
Stalingrad - Berlin

Mere om Anders C Thomsen

Anders C Thomsen har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Thomsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stalingrad - Berlin" udgivet af Klim - "Stalingrad - Berlin" udgivet af Klim

Anders C Thomsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Anders C Thomsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Thomsens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Klim.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders C Thomsens "Stalingrad - Berlin"

Det er muligt at købe Anders C Thomsens "Stalingrad - Berlin" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Stalingrad - Berlin" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Stalingrad - Berlin" af Anders C Thomsen

Hos Bog & idé er "Stalingrad - Berlin" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Anders C Thomsen