Bog & idéAnders Carlberg

Bøger skrevet af Anders Carlberg

Læs mere om Anders Carlberg
1 produkter
1 produkter
Hitlers lojala musiker : hur musiken blev ett vapen i Tredje rikets propaganda
Hitlers lojala musiker : hur musiken blev ett vapen i Tredje rikets propagandaAnders Carlberg
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Hitlers lojala musiker : hur musiken blev ett vapen i Tredje rikets propaganda

Mere om Anders Carlberg

Anders Carlberg har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "hitlers lojala musiker : hur musiken blev ett vapen i tredje". Det er Santérus Förlag, der har udgivet den på svensk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Carlbergs "hitlers lojala musiker : hur musiken blev ett vapen i tredje"

Det er muligt at købe Anders Carlbergs "hitlers lojala musiker : hur musiken blev ett vapen i tredje" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Santérus Förlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en skøn bog fra Carlberg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Carlberg