Bog & idéAnders Chr. Hansen

Bøger skrevet af Anders Chr. Hansen

Læs mere om Anders Chr. Hansen
1 produkter
1 produkter
Klimaøkonomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
KlimaøkonomiEsben Juste
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Klimaøkonomi

Mere om Anders Chr. Hansen

Der findes mange bøger af Anders Chr. Hansen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klimaøkonomi" udgivet af Systime - "Regionale aflønningsforskelle i private byerhverv " i serien "AKF memo" udgivet af AKF

Bøger af Anders Chr. Hansen

Du kan finde to bøger af Anders Chr. Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Hansen kommer bare som hæftet. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klimaøkonomi" af Anders Chr. Hansen

"Klimaøkonomi" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Anders Chr. Hansen "Regionale aflønningsforskelle i private byerhverv "

Det er muligt at købe Anders Chr. Hansens "Regionale aflønningsforskelle i private byerhverv " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hansens serie "AKF memo". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af AKF.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Chr. Hansen