Bog & idéAnders Dorph

Bøger skrevet af Anders Dorph

Læs mere om Anders Dorph
2 produkter
2 produkter
Forbrydelser og andre strafbare forhold
Forbrydelser og andre strafbare forholdJens Røn
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Forbrydelser og andre strafbare forhold
Forbrydelser og andre strafbare forhold
Forbrydelser og andre strafbare forholdAnders Dorph
379,95 DKK
EBOG
(0)
Forbrydelser og andre strafbare forhold

Mere om Anders Dorph

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Anders Dorph. På listen nedenfor ser du de seneste af Dorphs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerup - "Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerup - "Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerup - "Forbrydelser og andre strafbare forhold" udgivet af Gjellerups Forlag

Mere om Anders Dorphs bøger

Anders Dorph har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Anders Dorph kommer i flere formater. Bøgerne af Dorph er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" af Anders Dorph

"Strafferet - Forbrydelser og andre strafbare forhold" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gjellerup.

Anders Dorph "Forbrydelser og andre strafbare forhold"

Det er muligt at købe Anders Dorphs "Forbrydelser og andre strafbare forhold" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gjellerup.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Dorph