Bog & idéAnders Dræby Sørensen

Bøger skrevet af Anders Dræby Sørensen

Læs mere om Anders Dræby Sørensen
1 produkter
1 produkter
Hverdagslivets følelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverdagslivets følelserInger Glavind Bo
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivets følelser

Mere om Anders Dræby Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Anders Dræby Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Dræby Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livslang aflæring og pædagogisk livskunst" i serien "Studier i filosofisk livskunst" udgivet af Aarhus Universitet - "Pædagogikken som livskunst og livslang aflæring" i serien "Studier i filosofisk livskunst" udgivet af Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Afdeling for Generel pædagogik og Pædagogisk filosofi - "Normalitetens filsosofi og idéhistorie " i serien "Studier i normalitetens filosofi og idéhistorie" udgivet af Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Afdeling for Generel pædagogik og Pædagogisk filosofi - "Vågendrøm" udgivet af Det Kgl. Bibliotek¤Aarhus Universitet - "Kritisk psykopatologi" udgivet af Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Afdeling for Generel pædagogik og Pædagogisk filosofi¤Det Kgl. Bibliotek - "Filosofien mellem livskunst og dødskunst" i serien "Studier i filosofisk livskunst" udgivet af Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Afdeling for Generel pædagogik og Pædagogisk filosofi - "Pædagogikkens politiske idéhistorie Jean-Jacques Rousseau, N.F.S. Grundtvig og Friedrich Nietzsche om statens rolle i opdragelse og dannelse" i serien "Studier i pædagogikkens idéhistorie" udgivet af Afdeling for Generel Pædagogik og Pædagogisk Filosofi, Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse - "Livsduelighed som pædagogisk mål" i serien "Studier i pædagogikkens idéhistorie" udgivet af Afdeling for Generel Pædagogik og Pædagogisk Filosofi, Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse - "Filosofisk livskunst" i serien "Studier i filosofisk livskunst" udgivet af Afdeling for Generel Pædagogik og Pædagogisk Filosofi, Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse - "Hverdagslivets følelser" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anders Dræby Sørensen

Du kan finde ti bøger af Anders Dræby Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Anders Dræby Sørensen fås i et udvalg af formater. Anders Dræby Sørensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Dræby Sørensens "Livslang aflæring og pædagogisk livskunst"

Hos Bog & idé er "Livslang aflæring og pædagogisk livskunst" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Anders Dræby Sørensen. Bogen er en del af serien "Studier i filosofisk livskunst". Det er Aarhus Universitet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Pædagogikken som livskunst og livslang aflæring" af Anders Dræby Sørensen

"Pædagogikken som livskunst og livslang aflæring" er til salg som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Dræby Sørensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "Studier i filosofisk livskunst". Det er Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, Afdeling for Generel pædagogik og Pædagogisk filosofi, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Dræby Sørensen