Bog & idéAnders Dunker

Bøger skrevet af Anders Dunker

Læs mere om Anders Dunker
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Anders Dunker

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Anders Dunker. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Dunker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genopdagelsen af Jorden" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Anders Dunkers bøger

Du kan bestille tre bøger af Anders Dunker her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Dunkers bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Dunker er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Virkelig.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Dunkers "Genopdagelsen af Jorden"

Det er muligt at købe Anders Dunkers "Genopdagelsen af Jorden" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

Anders Dunker "Ny Jord 3-4"

"Ny Jord 3-4" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Dunker