Bog & idéAnders Dysvik

Bøger skrevet af Anders Dysvik

Læs mere om Anders Dysvik
1 produkter
1 produkter
Produktiv motivasjon i arbeidslivet
Produktiv motivasjon i arbeidslivetRobert Buch
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Produktiv motivasjon i arbeidslivet

Mere om Anders Dysvik

Der er bare én bog af Anders Dysvik tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Produktiv motivasjon i arbeidslivet". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Dysviks "Produktiv motivasjon i arbeidslivet"

"Produktiv motivasjon i arbeidslivet" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra Dysvik, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Dysvik