Bog & idéAnders Fuglsang

Bøger skrevet af Anders Fuglsang

Læs mere om Anders Fuglsang
1 produkter
1 produkter
Den palliative indsats
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den palliative indsatsLotte Brøndum Kjelstrup
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Den palliative indsats

Mere om Anders Fuglsang

Der er flere forskellige bøger skrevet af Anders Fuglsang online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Fuglsang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk neurofysiologi" udgivet af Gyldendal - "Den palliative indsats" udgivet af Gyldendal

Mere om Anders Fuglsangs bøger

Du kan finde to bøger af Anders Fuglsang her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Fuglsangs bøger som hæftet. Fuglsangs bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk neurofysiologi" af Anders Fuglsang

"Klinisk neurofysiologi" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anders Fuglsang "Den palliative indsats"

"Den palliative indsats" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Fuglsang