Bog & idéAnders Hassing

Bøger skrevet af Anders Hassing

Læs mere om Anders Hassing
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Anders Hassing

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Anders Hassing. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hassings nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Metodebogen" udgivet af Columbus - "Fra fortid til historie, 2. udg." udgivet af Columbus - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Fra fortid til historie" udgivet af Columbus - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Mere om Anders Hassings bøger

Du kan købe seks bøger af Anders Hassing her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Hassings bøger kommer i samtlige formater. Hassings bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Hassings "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Anders Hassings "Gymnasiepædagogik" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Metodebogen" af Anders Hassing

"Metodebogen" kan købes som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Columbus.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Hassing