Bog & idéAnders Høirup Pedersen

Bøger skrevet af Anders Høirup Pedersen

Læs mere om Anders Høirup Pedersen
1 produkter
1 produkter
Sidst blandt ligemænd
Sidst blandt ligemændAnders Høirup Pedersen
79,95 DKK
e-bog
(0)
Sidst blandt ligemænd

Mere om Anders Høirup Pedersen

Der er blot én bog af Anders Høirup Pedersen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Sidst blandt ligemænd". Det er mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Høirup Pedersens "Sidst blandt ligemænd"

"Sidst blandt ligemænd" kan købes online som e-bog. Med "Sidst blandt ligemænd" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anders Høirup Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Høirup Pedersen