Bog & idéAnders Holm

Bøger skrevet af Anders Holm

Læs mere om Anders Holm
6 produkter
6 produkter
Grundtvig
BOEGERTILSTAERKPRIS
GrundtvigAnders Holm
386,96 DKK
Hæftet
(1)
Grundtvig
Grundtvig
GrundtvigAnders Holm
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Grundtvig
To samtidige
To samtidigeAnders Holm
149,95 DKK
EBOG
(0)
To samtidige
N.F.S. Grundtvig
BOEGERTILSTAERKPRIS
N.F.S. GrundtvigAnders Holm
207,46 DKK
Hæftet
(0)
N.F.S. Grundtvig
The Essential N. F. S. Grundtvig
The Essential N. F. S. GrundtvigAnders Holm
289,95 DKK
EBOG
(0)
The Essential N. F. S. Grundtvig
Grundtvig
GrundtvigAnders Holm
289,95 DKK
EBOG
(0)
Grundtvig

Mere om Anders Holm

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Anders Holm. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Regn" udgivet af Turbine - "N.F.S. Grundtvig" udgivet af FILO - "The Essential N.F.S. Grundtvig" udgivet af FILO - "Grundtvig" udgivet af Forlaget FILO - "Stjernevenner" udgivet af Livskilden - "Grundtvig" udgivet af FILO - "Hvem ejer skolefaget historie?" udgivet af Information - "Pol. bog om De gamle grækere" udgivet af Gyldendal - "Tilbage til Afrika" udgivet af kahrius.dk - "To samtidige" i serien "Skrifter udgivet af Grundtvig-Selskabet¤En e-bog fra Anis" udgivet af Forlaget Anis - "Social arv og social ulighed" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Stjernevenner" udgivet af Livskilden - "Grundtvig" udgivet af Systime - "Social arv og social ulighed" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Historie og efterklang" i serien "Skrifter udgivet af Grundtvig-Selskabet" udgivet af Odense Universitetsforlag

Anders Holms bøger

Anders Holm har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Anders Holm kan købes i flere formater. Anders Holm bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Regn" af Anders Holm

Hos Bog & idé er "Regn" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Anders Holm "N.F.S. Grundtvig"

"N.F.S. Grundtvig" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FILO.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Holm