Bog & idéAnders Ingemann Larsen

Bøger skrevet af Anders Ingemann Larsen

Læs mere om Anders Ingemann Larsen
0 produkter

Mere om Anders Ingemann Larsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Anders Ingemann Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ingemann Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Graviditetsforløb og udsættelse for kortbølgestråling " i serien "Arbejdsmiljøfondets forskningsrapporter" udgivet af Arbejdsmiljøfondet - "Tag ironien med på arbejde" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Arbejdsmedicin i praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anders Ingemann Larsen

Anders Ingemann Larsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Ingemann Larsens bøger kommer i samtlige formater. Anders Ingemann Larsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Ingemann Larsens "Graviditetsforløb og udsættelse for kortbølgestråling "

Det er muligt at købe Anders Ingemann Larsens "Graviditetsforløb og udsættelse for kortbølgestråling " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Arbejdsmiljøfondets forskningsrapporter". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arbejdsmiljøfondet.

Anders Ingemann Larsen "Tag ironien med på arbejde"

Det er muligt at købe Anders Ingemann Larsens "Tag ironien med på arbejde" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Tag ironien med på arbejde" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Ingemann Larsen