Bog & idéAnders Johnson

Bøger skrevet af Anders Johnson

Læs mere om Anders Johnson
1 produkter
1 produkter
Baronen : Theodor Adelswärd : entreprenör, samhällsbyggare, politiker
Baronen : Theodor Adelswärd : entreprenör, samhällsbyggare, politikerAnders Johnson
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Baronen : Theodor Adelswärd : entreprenör, samhällsbyggare, politiker

Mere om Anders Johnson

Du kan kun købe en enkelt bog af Anders Johnson her hos Bog & idé. Det er "Baronen : Theodor Adelswärd : entreprenör, samhällsbyggare, politiker". Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret den på svensk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Baronen : Theodor Adelswärd : entreprenör, samhällsbyggare, politiker" af Anders Johnson

Det er muligt at købe Anders Johnsons "Baronen : Theodor Adelswärd : entreprenör, samhällsbyggare, politiker" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Anders Johnson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Johnson