Bog & idéAnders Midtsundstad (red.)

Bøger skrevet af Anders Midtsundstad (red.)

Læs mere om Anders Midtsundstad (red.)
1 produkter
1 produkter
Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommuner
Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommunerGro Lorentzen
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommuner

Mere om Anders Midtsundstad (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Anders Midtsundstad (red.) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommuner". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommuner" af Anders Midtsundstad (red.)

"Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommuner" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Anders Midtsundstad (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Midtsundstad (red.)