Bog & idéAnders Midtsundstad

Bøger skrevet af Anders Midtsundstad

Læs mere om Anders Midtsundstad
1 produkter
1 produkter
Når barna våre trenger hjelp : en bok for foreldre til barn og unge med funksjonsnedsettelser og deres gode hjelpere
Når barna våre trenger hjelp : en bok for foreldre til barn og unge med funksjonsnedsettelser og deres gode hjelpereAnders Midtsundstad
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Når barna våre trenger hjelp : en bok for foreldre til barn og unge med funksjonsnedsettelser og deres gode hjelpere

Mere om Anders Midtsundstad

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger skrevet af Anders Midtsundstad. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Midtsundstad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommuner" udgivet af Fagbokforlaget - "Når barna våre trenger hjelp : en bok for foreldre til barn og unge med funksjonsnedsettelser og deres gode hjelpere" udgivet af Fagbokforlaget - "Aktiv i eget liv : muligheter på ulike livsarenaer for mennesker med utviklingshemming" udgivet af Fagbokforlaget

Anders Midtsundstads bøger

Anders Midtsundstad har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Midtsundstad fås kun som hæftet. Midtsundstads bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Fagbokforlaget.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommuner" af Anders Midtsundstad

"Frivillighet : nye former for frivillig arbeid i norske kommuner" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Anders Midtsundstad "Når barna våre trenger hjelp : en bok for foreldre til barn og unge med funksjonsnedsettelser og deres gode hjelpere"

Det er muligt at købe Anders Midtsundstads "Når barna våre trenger hjelp : en bok for foreldre til barn og unge med funksjonsnedsettelser og deres gode hjelpere" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Midtsundstad