Bog & idéAnders Molander

Bøger skrevet af Anders Molander

Læs mere om Anders Molander
2 produkter
2 produkter
Profesjonsstudier
ProfesjonsstudierAnders Molander
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Profesjonsstudier
Profesjonsstudier II
Profesjonsstudier IIAnders Molander
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Profesjonsstudier II

Mere om Anders Molander

Hvis du mangler en bog af Anders Molander, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Molander.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk.
- "Profesjonsstudier II" udgivet af Universitetsforlaget - "Profesjonsstudier" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Anders Molanders bøger

Du kan købe to bøger af Anders Molander her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Molander kommer kun som hæftet. Molanders bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Universitetsforlaget.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Profesjonsstudier II" af Anders Molander

"Profesjonsstudier II" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.

Anders Molander "Profesjonsstudier"

"Profesjonsstudier" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Molander