Bog & idéAnders Nord

Bøger skrevet af Anders Nord

Læs mere om Anders Nord
1 produkter
1 produkter
Medeltida pigment : färgen i de gamla kyrkomålningarna
Medeltida pigment : färgen i de gamla kyrkomålningarnaAnders Nord
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Medeltida pigment : färgen i de gamla kyrkomålningarna

Mere om Anders Nord

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Anders Nord. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nord.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Anders Nords bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Medeltida pigment : färgen i de gamla kyrkomålningarna" udgivet af Carlsson Bokförlag - "Danmarks højskoler" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Anders Nords bøger

Der er to tilgængelige bøger af Anders Nord hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Anders Nord bøger i forskellige formater. Bøgerne af Nord er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Nords "Medeltida pigment : färgen i de gamla kyrkomålningarna"

Det er muligt at købe Anders Nords "Medeltida pigment : färgen i de gamla kyrkomålningarna" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Carlsson Bokförlag.

"Danmarks højskoler" af Anders Nord

Hos Bog & idé er "Danmarks højskoler" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Danmarks højskoler" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Nord