Bog & idéAnders Oreby Hansen

Bøger skrevet af Anders Oreby Hansen

Læs mere om Anders Oreby Hansen
3 produkter
3 produkter
Transfer Pricing i Praksis 2008
BOEGERTILSTAERKPRIS
Transfer pricing i praksisAnders Oreby Hansen
263,46 DKK
Hæftet
(0)
Transfer pricing i praksis
Kursgevinstloven
Kursgevinstloven med kommentarerJan Børjesson
2019,95 DKK
Indbundet
(0)
Kursgevinstloven med kommentarer
Kursgevinstloven med kommentarer
Kursgevinstloven med kommentarerJan Børjesson
1859,95 DKK
EBOG
(0)
Kursgevinstloven med kommentarer

Mere om Anders Oreby Hansen

Hvis du søger en bog af Anders Oreby Hansen, kan du vælge i mellem et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Oreby Hansens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kursgevinstloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Rekonstruktion af virksomheder" udgivet af Magnus Informatik - "Transfer pricing i praksis" udgivet af Magnus Informatik

Mere om Anders Oreby Hansens bøger

Anders Oreby Hansen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Anders Oreby Hansen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Oreby Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kursgevinstloven med kommentarer" af Anders Oreby Hansen

Det er muligt at købe Anders Oreby Hansens "Kursgevinstloven med kommentarer" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

"Rekonstruktion af virksomheder" af Anders Oreby Hansen

"Rekonstruktion af virksomheder" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Magnus Informatik.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Oreby Hansen