Bog & idéAnders Parment

Bøger skrevet af Anders Parment

Læs mere om Anders Parment
1 produkter
1 produkter
Business marketing : managing value creation
Business marketing : managing value creationDaniel Kindström
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Business marketing : managing value creation

Mere om Anders Parment

Anders Parment har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Business marketing : managing value creation". Det er Studentlitteratur, der har publiceret den på svensk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Parments "Business marketing : managing value creation"

"Business marketing : managing value creation" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Studentlitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en skøn bog fra Parment, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Parment